Gandheng kendhali nganggo cincin tembaga

  • Model: GRIP-GT
  • Ukuran: OD φ26.9-φ800.0mm
  • Sealing: EPDM, NBR, VITON, SILIKON.
  • Kualitas SS: AISI304, AISI316L, AISI316TI.
  • Parameter Teknis:GRIP-GT 【LIHAT】

    DETAIL PRODUK

    GRIP-GT iku cocog kanggo macem-macem pipa non-logam sambung aksial. Desain cincin jangkar tembaga Utas unik nggawe kopling nyambungake pipa kanthi bener tanpa ana gores utawa kerusakan. Kopling nyambungake pipa kanthi merata. Cocog kanggo pipa OD φ26.9-φ800.0mm

    212

    Parameter teknis GRIP-GT

    Pipe diameter njaba  Range clamping Tekanan kerja Jembar Jarak antarane slip panyegelan Setelan celah ing antarane pipa  Tingkat torsi Samberan
    OD Min-Maks  Picture 1 Picture 2 B C A tanpa strip insert nganggo strip insert (Maks)
    Mm) Ing.) Mm) (bar) (bar)  (mm)  (mm) (mm)  (mm) (Nm) M
    32 1,260 31-33 16 25 61 26 0 ~ 5 5 10 M6X2
    40 1,575 39-41 16 25 61 26 0 ~ 5 5 15 M8 × 2
    50 1.969 49-51 16 25 61 26 0 ~ 5 10 15
    63 2,480 62-64 16 25 76 37 0 ~ 5 10 20
    75 2.953 74-76 16 25 95 41 0 ~ 5 10 25 M8 × 2
    90 3.543 89-91 16 25 95 41 0 ~ 5 10 25
    110 4.331 109-111.5 16 25 95 41 5 ~ 10 15 25
    125 4.921 124-126.5 16 25 110 54 5 ~ 10 15 60 M10X2
    140 5.512 139-142 16 25 110 54 5 ~ 10 15 60
    160 6.299 159-162 16 25 110 54 5 ~ 10 25 90
    180 7.087 179-182 10 16 142 80 5 ~ 10 25 90 M12 × 2
    200 7.874 199-202 10 16 142 80 5 ~ 10 25 90

    Bahan karet karet 

    Bahan segel Media Range suhu
    EPDM Kabeh kualitas banyu, banyu limbah, udara, barang padhet lan produk kimia -30 ℃ nganti + 120 ℃
    NBR Banyu, gas, minyak, bahan bakar lan hidrokranbon liyane -30 ℃ nganti + 120 ℃
    MVQ Cairan suhu tinggi, oksigen, ozon, banyu lan sapanunggalane -70 ℃ nganti + 260 ℃
    FPM / FKM Ozon, oksigen, asam, gas, minyak lan bahan bakar (mung nganggo strip) 95 ℃ nganti + 300 ℃

    Keuntungan Kopling GRIP

    1. Panggunaan universal
    Kompatibel karo sistem gabungan tradisional
    Gabung karo pipa saka bahan sing padha utawa ora padha 
    Ndandani pipa rusak kanthi cepet lan gampang tanpa gangguan layanan 

    2. Bisa dipercaya
    Bebas stres, sambungan pipa fleksibel
    Ngimbangi gerakan aksial lan defleksi sudut
    Tahan tekanan lan tahan bocor sanajan dipasang ing pipa sing ora akurat

    3. Penanganan gampang
    Bisa dicopot lan digunakake maneh
    Pangopènan gratis lan bebas masalah
    Ora ana keselarasan wektu lan kerja sing pas
    Teknologi instalasi sing gampang

    4. tahan lama
    Efek panyegelan progresif
    Efek jangkar progresif
    Tahan karat lan tahan suhu
    Tahan kimia
    Wektu layanan suwene

    5. Ngirit ruang 
    Desain kompak kanggo instalasi pipa hemat ruang 
    Bobot entheng
    Butuh papan sithik  

    6. Cepet lan Aman 
    Instalasi gampang, ora ana geni utawa bebaya bledosan sajrone dipasang 
    Ora ana biaya kanggo tumindak protèktif
    Nyerep geter / osilasi

    112
    4524
    Ngobrol Online WhatsApp!